skrotrot Svart 28.November.2009 Del på Facebook Svart 28.November.2009 Å jeg var den heldige vinner av gavekorte fra Tolema . Så nå må vi til Porsgrunn å handle . Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Allan E Svart 2.Desember.2009 Del på Facebook Svart 2.Desember.2009 Er det noen som har vært i kontakt med Twende brødre å klaget på mat og service? Har noen fått en bortforklaring? Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 2.Desember.2009 Del på Facebook Svart 2.Desember.2009 Er det noen som har vært i kontakt med Twende brødre å klaget på mat og service? Har noen fått en bortforklaring? JA og det kommer en utredning med det første, fra TWENDE. Anne kunne ikke forstå det, for hun hadde fått så mye skryt av Julematen i år. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
avmønstret5 Svart 2.Desember.2009 Del på Facebook Svart 2.Desember.2009 Sosialt sett skulle jeg gjerne ha vært der, det passet desverre ikke, men hadde også mine bange anelser ang. mat mm. etter at de ble slaktet i en rest.snutt VG i høst. Er det noe planer for øl-treff i vinter (etter nyttår) ? Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
skrotrot Svart 2.Desember.2009 Del på Facebook Svart 2.Desember.2009 Er det noe planer for øl-treff i vinter (etter nyttår) ? Å ja da . Vi var enige om å møtes i Januar .. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 3.Desember.2009 Del på Facebook Svart 3.Desember.2009 Er det noen som har vært i kontakt med Twende brødre å klaget på mat og service? Har noen fått en bortforklaring? Utredningen fra TWENDE er kommet, og den var Grundig, Hyggelig, Lang og ente opp med "Hva gjør vi nå" Hvordan retter vi opp dette". "Vi Skal Bare Ha FORNØYDE GJESTER" SÅ hva vil VI. Innspil fra lutefisk og pinnekjøtt gjengen motas med takk. Dere andre var jo fornøyde. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
sarni Svart 3.Desember.2009 Del på Facebook Svart 3.Desember.2009 Hei Både jeg og kjerringa hadde black&white, dette var seigt og tørt. Virket som maten hadde ligget ute klart til servering en stund, før vi fikk dette. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Finn Erik Svart 5.Desember.2009 Del på Facebook Svart 5.Desember.2009 (redigert) Det er ikke bare enkelt å rette opp i mat og sevice på en kveld som allerede har vært, de hadde jo en mulighet til det, da det blei sakt ifra der og da. Det som kansje var værst er når de forklarer at det er kunden sin skyld at kvaliteten på maten er som den er. Bestilling av en ekstra forrett..... Er temmelig sikker på at maten var blitt lagt opp på talerkner og satt i varmeskap eller under varmelampe i 30 - 60 min før den blei servert. Det er posetivt at de nå ønsker å rydde opp, men etter min mening trår de igjenn feil når de kaster ballen over til kunden, å spør om hva de skal gjøre...... Det er deres jobb å tilby en passende kompensasjon +++ Dersom de ønsker oppreising. Redigert 5.Desember.2009 av Finn Erik Helberg (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
avmønstret5 Svart 5.Desember.2009 Del på Facebook Svart 5.Desember.2009 Å ja da . Vi var enige om å møtes i Januar .. Er noe mer bestemt ang. dato? Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 5.Desember.2009 Del på Facebook Svart 5.Desember.2009 Det er ikke bare enkelt å rette opp i mat og sevice på en kveld som allerede har vært, de hadde jo en mulighet til det, da det blei sakt ifra der og da. Det som kansje var værst er når de forklarer at det er kunden sin skyld at kvaliteten på maten er som den er. Bestilling av en ekstra forrett..... Er temmelig sikker på at maten var blitt lagt opp på talerkner og satt i varmeskap eller under varmelampe i 30 - 60 min før den blei servert. Det er posetivt at de nå ønsker å rydde opp, men etter min mening trår de igjenn feil når de kaster ballen over til kunden, å spør om hva de skal gjøre...... Det er deres jobb å tilby en passende kompensasjon +++ Dersom de ønsker oppreising. Hei! Mulig jeg har uttrykt meg klossete, i IM`n. Det bartenderen sa var sikkert for å prøve å unnskylle kokka/kokken. Når ikke "TWENDE" hun som har hvert min kontaktperson ikke var der om kvelden, og svaret fra bartenderen var ut i tåka. Sa jeg at jeg skulle ta kontakt med hun som jeg bestilte av. . "TWENDE" kom med mange bra forslag til løsning derfor sendte jeg en IM til de som ikke var fornøyd med maten om kvelden og bare de. SÅ jeg håper at dere svaret meg på IM`n. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 5.Desember.2009 Emnestarter Del på Facebook Svart 5.Desember.2009 (redigert) Hei, Roger-jo Jeg har sendt deg et forslag. Hva tror du om det? Forøvrig virker det som om kun de som spiste ribbe er brukbart fornøyd. Kanskje vi burde bli invitert på et gratis måltid hele hurven? Det er stusselig å betale mer enn 500 kr, hvis maten er laget flere timer på forhånd og bare varmet opp før servering. Redigert 5.Desember.2009 av Elmer (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
avmønstret5 Svart 6.Desember.2009 Del på Facebook Svart 6.Desember.2009 At maten blir laget tidlig og senere oppvarmet er vel nærmest standard på de en kan kalle rimelige turist-restaurant overalt. Men det skal selvfølgelig også avspeile seg i prisen, en bør da ligge på et lavere prisnivå en et godt restaurant hvor maten lages etter bestilling. Men her i landet er det dessverre slik at selv om en servere elektriske kjøttkaker så tar en gourmetpriser. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 13.Desember.2009 Del på Facebook Svart 13.Desember.2009 For å få dette ut av verden foreslår jeg et nytt treff i Januar Det er tre dager som er aktuelle Fredag 15 - 22 og 29 januar 2010 Da vil det bli biffaften gratis til de som fikk lutefisk og pinnekjøtt på julebordet. Andre som vil ha mat må betale, drikke må vi betale selv. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 13.Desember.2009 Del på Facebook Svart 13.Desember.2009 Hei jeg er klar roger, 15 eller 22 passer best for min del Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Finn Erik Svart 13.Desember.2009 Del på Facebook Svart 13.Desember.2009 Da foreslår jeg følgende : Dere for en reduksjon i pris tilsvarende antall serverte pinnekjøtt og lutefisk på julebordet, den reduksjon fordeles på antall deltagere på treffet i Januar..... Som du vet roger-jo så spiste jeg pinnekjøtt, men ser det som lite sannsynlig at jeg dukker opp på møtet i Januar. Da kan jo noen andre få gleden av det.....regner med at det er flere som er i min situasjon. Kan bli en særdeles rimlig kveld for de som kommer da....... Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 13.Desember.2009 Emnestarter Del på Facebook Svart 13.Desember.2009 Ikke dumt forslag, Finn Helber, selv om jeg håper så mange som mulig av de som var på julebordet kommer igjen. Synes vi var en riktig hyggelig samling mennesker. For oss er 29. januar den eneste av de tre alternativene som passer. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
sarni Svart 16.Desember.2009 Del på Facebook Svart 16.Desember.2009 (redigert) Alle datoene passer for min del så skal ikke se bortifra at jeg dukker opp :) I all praten om dårlig kvalitet på maten ser jeg at min tilbakemeldig ikke blir tatt med, så black&white skal da mest sansynelig bli servert på den måten, tørt og seigt. Redigert 16.Desember.2009 av sarni (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 17.Desember.2009 Del på Facebook Svart 17.Desember.2009 Hei hei, takker for et hyggelig lag i går. Ps, er enig med Finn Erik om at maten ikke var helt på topp denne gangen Fikk ikke med meg at det var noe galt med din og fruens "black&white " når vi var på Twende. Fruen spiste også "black&white " og sa også ikke toppkarakter, men ok. I all praten om dårlig kvalitet på maten ser jeg at min tilbakemeldig ikke blir tatt med, så black&white skal da mest sansynelig bli servert på den måten, tørt og seigt. Så når jeg fikk betydningen av "ikke var helt på topp " betydde "seigt og tørt" var toget gått. Sorry. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
Allan E Svart 28.Desember.2009 Del på Facebook Svart 28.Desember.2009 Fortsatt god jul alle sammen. Tidligere så møttes vi på virkedager, kan vi ikke fortsette med det for mange er opptatt i helgene med forskjellige aktiviteter. De har en fast dag det serveres biff til en rimlig penge. Dette er mitt forslag og det er 15 og 22 som passer for meg. Men jeg kan som sagt alle ukedager. Og godt nytt år sier jeg også. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 4.Januar.2010 Emnestarter Del på Facebook Svart 4.Januar.2010 Godt nytt år, alle sammen!! Har det blitt noen konklusjon på neste treff? Synes biffaften høres bra ut. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 5.Januar.2010 Del på Facebook Svart 5.Januar.2010 Det er tre dager som er aktuelle Fredag 15 - 22 og 29 januar 2010Da vil det bli biffaften gratis til de som fikk lutefisk og pinnekjøtt på julebordet. Andre som vil ha mat må betale, drikke må vi betale selv. Tidligere så møttes vi på virkedager, kan vi ikke fortsette med det for mange er opptatt i helgene med forskjellige aktiviteter. De har en fast dag det serveres biff til en rimlig penge.Dette er mitt forslag og det er 15 og 22 som passer for meg. Har det blitt noen konklusjon på neste treff? Synes biffaften høres bra ut. Godt Nyttår. Nei vi er her.. Det er opp til dere, vi må finne en dag som flest kan komme. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 5.Januar.2010 Del på Facebook Svart 5.Januar.2010 Godt nytt båt år folkens! Biff aften er vel hver onsdag tror jeg(13,20,27) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
skrotrot Svart 6.Januar.2010 Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 Jeg er ikke avhenig av dato , kommer uansett ....bare må ha det . Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 6.Januar.2010 Emnestarter Del på Facebook Svart 6.Januar.2010 (redigert) Jeg har et konkret forslag: Vi samles på Twende torsdag 14/1, kl. 19.00. De som kan og har lyst, kommer. Jeg synes alltid det er greit å forholde seg til noe konkret. Redigert 6.Januar.2010 av Elmer (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 7.Januar.2010 Emnestarter Del på Facebook Svart 7.Januar.2010 (redigert) Ship o`hoi, folkens!! Da ser det i hvert fall ut til at vi er tre så langt. Forlaget er altså torsdag 14/1, kl. 19.00 på Twende. Flere det passer for? Redigert 7.Januar.2010 av Elmer (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.