GURIMALLA Svart 22.November.2009 Del på Facebook Svart 22.November.2009 Forstår at vi nå går inn i en ny gledes-periode. Pinnekjøtt er jo deilig, og akkevitt er min favoritt drikk når vi snakker om pinnekjøtt, Jul og ribbe (deilig til masse annet også forresten). Den beste jeg noen gang har smakt, var en som kalles Reder-akkevitt. Denne blir fraktet en ekstra omgang over Ekvator, noe som gjør at den får litt mer av cherry smak en vanlig Linje Akkevitt (som kent, så blir Løten linje transportert på gamle cherryfat). Dette er en som kun ansatte pluss noen forretningsforbindelse hos Wilh.Wilhelmsen som får. Når jeg jobbet der, fikk jeg en slik som var aldeles nydelig. Dessverre var den så god at den forsvant med en gang. Dette klaget jeg over til en gammel stuert jeg traff i kantina, og han kom med følgende råd: Gå og kjøp en flaske Linje akkevitt, tapp av 5cl, hell på 5cl tørr Amontilado (eller annen tilgjegelig cherry), og vips, da har du kanskje verdens beste akkevitt....... Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 22.November.2009 Del på Facebook Svart 22.November.2009 Det hørtes spennende ut! Det skal prøves! Takk for tipset Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
rolf-eigil Svart 24.November.2009 Del på Facebook Svart 24.November.2009 Hei! Hvor mange blir dere? Hilsen Rolf-Eigil Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 24.November.2009 Del på Facebook Svart 24.November.2009 Hvor mange blir dere. Vi er 15 glade og feststemte deltagere som bare venter på "Frædan". Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
Allan E Svart 24.November.2009 Del på Facebook Svart 24.November.2009 Jeg tar sjansen å sier at det er mer plass så du/dere kan være med på å øke antallet litt. Passer det? Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 24.November.2009 Del på Facebook Svart 24.November.2009 Den beste jeg noen gang har smakt, var en som kalles Reder-akkevitt. Denne blir fraktet en ekstra omgang over Ekvator, noe som gjør at den får litt mer av cherry smak en vanlig Linje Akkevitt (som kent, Dette klaget jeg over til en gammel stuert jeg traff i kantina, og han kom med følgende råd: Gå og kjøp en flaske Linje akkevitt, tapp av 5cl, hell på 5cl tørr Amontilado (eller annen tilgjegelig cherry), og vips, da har du kanskje verdens beste akkevitt....... DDen vaaar snabløa gogogod, hikkkkkkkkkkkk. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 24.November.2009 Del på Facebook Svart 24.November.2009 3 dager igjen! Ship o`hoy Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 24.November.2009 Emnestarter Del på Facebook Svart 24.November.2009 Tjuvstartet så vidt på jula på søndag. Var en tur i Oslo og satt på et utested og nøt "Julebokk" fra Ringnes. Meget smaksrikt og særdeles godt øl. Sikkert velegnet til julematen. Lurer på om de har den på Twende? Har nedtelling! Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Finn Erik Svart 25.November.2009 Del på Facebook Svart 25.November.2009 Er det lett å finne fram til Twende ? Greit å finne/få parkering ? Gleder oss til Fredagen....dette blir spennende.....er det lov å ha med fotoapperat noe sånt noe tenker jeg..... Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 25.November.2009 Del på Facebook Svart 25.November.2009 Heisann! Ta av ved Norcem på gamle E18, gjennom brevik til dere kommer til torvet ved brua over til øya. Twende ligger til venstre ved vannkanten. Fotoapparat er helt greit for meg Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 25.November.2009 Del på Facebook Svart 25.November.2009 (redigert) For å gjøre forvirringen komplett, ta av der gamle Korvetten var (ombygging) rett før Breviks brua Er en heldig er det plass ved TWENDE ellers må en over brua. Fotoapparat det er fram til desseren. Redigert 25.November.2009 av roger-jo (see edit history) Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
sarni Svart 26.November.2009 Del på Facebook Svart 26.November.2009 Hei Hei Hei Siden fotoapparat var greit for PR Fender, regner jeg med at han stiller uten klær som vanlig Nå er det bare 33 timer igjen og nedtellingen pågår for fult (er det noen som har et tips på hvordan man får den klokka til å gå fortere ) Jeg skal ikke blande meg inn i veibeskrivelse for da trur jeg at, i følge PR Fender, dere aldri kommer frem Skål på forhånd Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 26.November.2009 Del på Facebook Svart 26.November.2009 Enda godt ingen tok bilder da du (sarni) delte akterkabin med meg en hel helg Enda godt vi vi hadde nok Snart fredan Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
sarni Svart 26.November.2009 Del på Facebook Svart 26.November.2009 Ja ja PR Fender, jeg bærer preg av det ennå Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 26.November.2009 Del på Facebook Svart 26.November.2009 Ship o`hoy Er det noen som varmer opp til julebordet Gleder meg som en unge! 22,5 timer igjen Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Allan E Svart 26.November.2009 Del på Facebook Svart 26.November.2009 Er det kl 1900 vi begynner? Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 26.November.2009 Del på Facebook Svart 26.November.2009 jepp det stemmer Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 27.November.2009 Emnestarter Del på Facebook Svart 27.November.2009 " I kveld kl. 19.00 på TWENDE, julebord for maritime FRENDE. God mat og godt drikke, kanskje noen får hikke: og en fest som vi ikke vil GLEMME" 8 timer igjen, folkens! Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
PR Fender Svart 27.November.2009 Del på Facebook Svart 27.November.2009 Det er investering i gode minner Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
sarni Svart 27.November.2009 Del på Facebook Svart 27.November.2009 Det er investering i gode minner Ja PR Fender, det er det for de som pleier å huske noe. Skål Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Finn Erik Svart 28.November.2009 Del på Facebook Svart 28.November.2009 Takker for en fin kveld med mange hyggelige Baatpassen folk, god stemning og mange fine historier. Men ærilg talt Twend Brødre kunne ha godt av et besøk av den godeste Helstrøm. Dårlig service og cafeteriamat til nesten gourmetpriser.....etter et meget salt og flisetørt pinnekjøtt, som det forøvrig blei sakt fra om, uten at det blei gjort noe som helst forsøk på å rette det opp...svar fra servitør: Det skyltes en ekstra forrett og derfor måtte det ventes 5 minn ekstra på hovedretten ( Det var altså min feil for at jeg ikke hadde bestilt forrett i framkant ) Etter den salte tørre maten blei det en del Farris til blodpris på meg.....Hva sies til 33 kr. 0.33cl glasset, når 1/3 av glasset var fyldt med is ( ja jeg kunne nok bedt om uten is ) Farrisen blei heldt fra 1 1/2 liters flaske...et raskt regnestykke tilsier en pris på mellom 150 - 200 kr. for flaska. Vi båtfolk skal flåes uansett hva vi skal ha ...... Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
sarni Svart 28.November.2009 Del på Facebook Svart 28.November.2009 (redigert) Hei hei, takker for et hyggelig lag i går. Etter Twende la den harde kjerne til ved Stålpressa for ytterligere bunkering og rodde hjem i tykk havtåke og dårlig sikt med PR Fender på slep (vet ikke helt hvor han ble av ) ved stengetid. Ps, er enig med Finn Erik om at maten ikke var helt på topp denne gangen Redigert 28.November.2009 av sarni (see edit history) Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Svart 28.November.2009 Del på Facebook Svart 28.November.2009 Takk for en trivelig kveld, her var det stigning, tros fraværende betjening. Ja, det er jeg enig i når enkelte stykker av pinnekjøttet er sprøere enn svoren på ribba. Jeg skal sjekke opp med skjema 3 ganger hvorfor. Sitér dette innlegget Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmer Svart 28.November.2009 Emnestarter Del på Facebook Svart 28.November.2009 Hei, alle sammen! Vil også gjerne benytte anledningen til å takke for en særdeles hygelig kveld i går Veldig morsomt at vi ble så mange, og å få mulighet til å treffe nye, hyggelige, nautiske bekjentskaper. Når det gjelder maten, virker det som det var jeg ,som valgte juletallerken, som kom heldigst ut av hovedretten. Den var helt grei. La noen merke til lutefisken til fruen? Fisk, bacon og tilbehør forøvrig lå og badet i et par cm tykt lag med smør/fett! Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Allan E Svart 28.November.2009 Del på Facebook Svart 28.November.2009 Hei alle sammen, takker så mye for denne gangen. Da blir det noen småtreff på oss fremover, så blir vi enda fler neste år. Det var moro å treffe nye medlemmer og følger. Sitér dette innlegget Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Delta i diskusjonen
Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.