Jump to content

Østfoldtreffet 2012


Pettern1972

Forslag til Dato:  

139 medlemmer har stemt

MENINGSMÅLINGEN ER IKKE SYNLIG FOR GJESTER: Vennligst Logg inn eller registrer for å se og delta.

Recommended Posts

Lufter idèen om å lage BP-treff i Østfold, 2012. Tanken er IKKE å forsøke å overgå det fantastiske Horten-treffet som dessverre ikke er lenger, men å lage et uhøytidelig treff på Edholmen Marina. Lovart Låring og Pettern1972 er initiativtakere, og vi ønsker ikke annet enn å lage en sosial happening for båtfolket her på BP. Ingen andre økonomiske ”forpliktelser” enn egen drikke, egen mat, og havneavgiften på Edholmen. Eneste program er dans til levende musikk på brygga på kvelden. Der stiller det fantastiske ”Båtplassenbandet”, som ble dannet 22/12-2011 klokken 15.43, altså 5 minutter siden, som hittil består av Lovart Låring og Pettern1972. Videre besetning i bandet tas opp etter hvert som promillen og ”skapmusikerenes” selvtillit stiger proposjonalt med inntak av evt. fludium. Evt påmelding kommer senere. Høres dette fornuftig eller ufornuftig ut så ikke nøl med å kommentere….

 

Mvh

 

 

Pettern1972 og Lovart Låring.

Redigert av Ingar (see edit history)

Reder og Captain's bitch på M/S Fars Vilje Østfoldtreffet 2017

Link to post
Share on other sites

det kan jo være all right med et Østfoldtreff;Stedsvalget som er foreslått er jeg skeptisk til sjøl om jeg kan komme meg dit på et kvarter med bil.

 

Edholmen er vel langt fra den beste havna med størst "komfort" i Østfoldskjærgården, men det er iallefall plass til en del båter her, samt at vi kan gjøre litt som vi vil her. Vi sjekker gjerne ut andre steder, bare kom med forslag......Her lufter vi alle idèer som kommer.

Reder og Captain's bitch på M/S Fars Vilje Østfoldtreffet 2017

Link to post
Share on other sites

Glimrende tiltak, går vel an å ringe Leif å reserve noe. Edholmen er OK, lite folk og fine brygger. Har mange overnattinger her. :cheers:

 

Vi har også hatt mange overnattingsdøgn på Edholmen siste sesong, og trives veldig godt der ute. I sommer var vi der med Marex 24, Fars Vilje. Stod vel mest med hue oppi motorrommet, men koselig hadde vi det uansett. Men bare kom med forslag så tar vi det derfra. Leif blir evt. selvsagt kontaktet slik at vi kan få reservert x antall plasser og kanskje få en BP-pris på havneavgift. Hele idèen her er ikke å laqe noen form for festival, men at vi kan bli bedre kjent med hverandre på denne siden av fjorden også.

Reder og Captain's bitch på M/S Fars Vilje Østfoldtreffet 2017

Link to post
Share on other sites

Edholmen er vel langt fra den beste havna med størst "komfort" i Østfoldskjærgården, men det er iallefall plass til en del båter her, samt at vi kan gjøre litt som vi vil her.

 

Vi snakket faktisk om en helt annen plass med bedre fasiliteter for et treff pettern og jeg. Plassen var genial på mange måter med egen rorbu og mye annet flott, men med potensielle problem mtp antall båter det er plass til der.

 

Og som pettern påpeker, så er Edholmen kun vårt foreløpige forslag, og andre forslag er selvsagt velkomne. :flag_bp:

Ha en fortreffelig dag og et trygt seilas!
Hilsen Arne.
 

Link to post
Share on other sites

Det hadde vært hyggelig med en båtplassen-treff på Edholmen, men man bør vel legge treffet til en annen helg en trebåtfestivalhelga i Halden. Har surfet litt på nettet, men har ikke funnet noe om Trebåtfestivalen for 2012. Det blir vel festival i Halden også i 2012 ? Mange kommer antagelig til å reise dit.

Link to post
Share on other sites

Når er den havnefestivalen på Skjærhalden?

 

Du vil ikke tro det, men det er en krangel mellom halden og skjærhalden trebåtfestivaler. De har festival samme helg med et heller glissent resultat begge plassene i forhold til om de hadde hatt to helger. dumt, men vistnok sant

Ha en fortreffelig dag og et trygt seilas!
Hilsen Arne.
 

Link to post
Share on other sites

Dette hadde vært artig :-)

 

Hva med å legge dette til mat og trebåtfestivalen i Halden? Dette er en helg hvor mange allerede er på farten til Halden, og flere bør oppleve Halden denne helgen. Dessuten er det kanskje begrenset for hvor mange helger man kan binde seg opp??

 

Jeg sitter i styret i Halden mat og trebåtfestival AS, og kan sikkert være behjelpelig med samlede havneplasser osv. Vi har også en relativt stor restaurant på brygga hvor vi kan finne på noe sosialt.

 

Diskusjonen mellom festivaler på Skjærhalden og Halden samme helg er nok for at begge destinasjoner ville ha sitt arrangement for å markere at sesongen starter 3 helg i juni. At det ble konkurranse om båtene er jeg usikker på om de vektla særlig mye den gangen.

 

Ellers er Edholmen ett godt alternativ, støtter forslaget om 2 helgen i juni.

Link to post
Share on other sites

Edholmen? På Kråkerøya?

Fjord 26AC,  FjordDolphin 900, Princess 35, Fairline 43 Fly, HIghField 320, Ukjent 15´ med 9,9.

ad. planlegging:

"Selv den mest nitidige planlæggning, kan ei erstatte det reneste griseheld". StormP

"Alle kan ha en plan, inntil de får en knyttneve midt i trynet" Mike Tyson

Link to post
Share on other sites

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...