Jump to content

Øl og båtprat i Grenland 17.09.2013


Elmer

Recommended Posts

I de tilfellene vi har flere alternativer, kan vi lage en poll for omtrent som de har i Bergen. :yesnod:

Håper forøvrig sterkt at juletreffet vårt blir 27.11!

får snakke om det på fredag, kommer du etter 2230??

 

Prøver å få barnevakt 27 også, kan jo ikke gå glipp av et så hyggelig lag

Håper du lykkes.

 

Samling Fredag den 30.10.09. "Twende i Brevik" for første treff ca. 1900.

 

DET ER PLASS TIL MANGE FLERE.[/b]

 

 

Ser ut som vi har lande på 27.11.09 som mat dag.

Redigert av roger-jo (see edit history)

Kokekyndig maskinist kjent på kysten.

Link to post

27.11 tar også jeg turen for julemiddag... om det blir da...

Tar forbehold om skrivefeil i alle mine innlegg, slik at de som utelukkende er opptatt av mine skrivefeil og meg som person kan kose seg med det de kan.. Mine innlegg er også basert på min mening og oppfatning omkring temaer både her på forumet og i samfunnet ellers, dette gjelder også om det ikke er tatt eksplisitt forbehold om det i selve innlegget.. :smiley:

 

Det er bare de som føler seg underlegne som er beskjedne - de dyktige fryder seg over det de har utført
Johann Wolfgang von Goethe 1749-1832

Link to post
Er dessverre på jobb den 27/11 Men kommer vel flere sjanser får vi håpe.

Synd at du ikke kan nå heller, det blir flere møter.

 

Fikk menyforslaget i posten i dag flere ark med mat, her er JULEMENYEN

de som vil ha noe annet må sende meg en IM så sender de som pdf filer.

 

De vil helst ikke ha for mange menyer.

JULEMENY PÅ TWENDE

 

FORRETT GRAVET LAKS

Anrettes med vinaigrette salat , sennepsaus

og dillstuede poteter.

Kr.82,-

 

HOVEDRETTER

LUTEFISK

Anrettes på tradisjonelt vis med:

ertestuing, bacon og mandelpotet.

Kr.259,-

 

JULETALLERKEN

Sprø svineribbe, medisterkake, julepølse,

surkål , svinesaus og kokte poteter.

Kr.239,-

 

Juletallerken kan vi også lage for barn

Til Kr. 119,-

 

PINNEKJØTT

Pinnekjøtt , vossakorv , husets kålrabistappe,

og kokte poteter.

Kr.249,-

 

DESSERT

 

RISKREM

Hjemmelaget riskrem med rød saus

Kr.67,-

Kokekyndig maskinist kjent på kysten.

Link to post

Delta i diskusjonen

Du kan skrive innlegget nå, det vil bli postet etter at du har registrert deg. Logg inn hvis du allerede er registrert.

Guest
Svar på dette emnet

×   Du har postet formatert tekst..   Fjern formattering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Innholdet du linket til er satt inn i innlegget..   Klikk her for å vise kun linken.

×   Det du skrev har blitt lagret.   Slett lagret

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...