nb840 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 De første årene brukte vi engangsgriller før vi gikk over til den typen der du griller både i bunn og lokk!Er nå dritt lei av tennveske,grillkull osv.Har tittet litt på wber q120 og tror dette kan bli den neste.Ønsker en grill til å ha på akterdekket og til å ha på land!Er dette en genial grill for båten? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Snekker'n Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Vi bruker Cobb ombord hos oss, og er tilfreds med den. Quote Buster X med Yamaha 70 Link to post Share on other sites More sharing options...
Krølle Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Har tittet litt på wber q120 og tror dette kan bli den neste.Er dette en genial grill for båten? JA!! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
offpist Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Jeg har brukt weber q120 i 2 år og er kjempefornøyd. Den er liten, men samtidig kan man faktisk fint steke middag til 4 personer på den. Husk å kjøpe med det grill trekket.. praktisk. Jeg har også ettermontert termostat på den, slik man finner på storebroren Q220. Hjemme har jeg weber Summit E-650. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
:båt1 Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 har du hørt om bålplass?!? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
alfb Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 Jeg har brukt weber q120 i 2 år og er kjempefornøyd.Husk å kjøpe med det grill trekket.. praktisk. Jepp enig, kjøpte den inn til fjordårets sesong - kjempefornøyd Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sjøga Posted March 31, 2010 Share Posted March 31, 2010 http://seatronic.no/kjokken-bysse-griller-...gasgrill-p-1383 er jo dyrere men kan festes på rekka da kan jo være greit noen ganger kansje Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Haba Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 (edited) Vi bruker en Landmann campinggrill. Griller mye på akterdekket hvis ikke været passer for å gå på land. Riktignok en gassgrill så rette barbeque-grillingen er det jo ikke, men lettvint og praktisk. Edited April 1, 2010 by Haba (see edit history) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Linea Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 COBB er tingen Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Weber Q100 har hatt den i mange år, bygde den om til å ta gass fra 5kg flaske, http://www.testvinnerene.no/2009/05/weber-q100/ Quote Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
Sjørøveren Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 http://seatronic.no/kjokken-bysse-griller-...gasgrill-p-1383 Ser at denne bruker små gassbokser. Er jo praktisk hvis du ikke ønsker (eller har plass) å ha ei stor propanflaske ombord. Sikkert litt dyrere gass. Noen som vet hvor lenge man kan grille på en liten camping gassboks? Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
index Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Kjøpte meg en Cobb nå i vinter, men har ikke prøvd den ennå. Men det virker jo veldig praktisk, i og med at den er kald på utsiden og derfor kan settes hvor som helst. Frem til nå har jeg brukt en rustfri tønnegrill, og den har da fungert greit den også... Quote "First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi Link to post Share on other sites More sharing options...
nordan family 27 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Vi har hatt weber-go-anywhere kull grill. Kjempefornøyd med den. Men vi bestemte oss for gassgrill også ombord, og det ble weber Q100. Weber Q100 har hatt den i mange år, bygde den om til å ta gass fra 5kg flaske, Hvor fikk du kjøpt det kittet - har lett flere steder, men tydelig at det ikke er så mange butikker som har tatt inn det. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
BEG Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Du kjøper bare den vanlige trykkventilen som settes på flaska, samt litt slange. Opplegget til de små boksene er festet med vanlig slangeklemme, så det er bare å bytte ut. Ellers er jeg helt enig. Har hatt den grillen i flere sesonger. Litt stor å stuve vekk, men veldig praktisk og fin å bruke. Mvh. BEG Quote Jeg har muligens ikke alltid rett, men til gjengjeld tar jeg aldri feil. Link to post Share on other sites More sharing options...
Roger jo Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Hvor fikk du kjøpt det kittet - har lett flere steder, men tydelig at det ikke er så mange butikker som har tatt inn det. Den gangen fantes det ikke overgang så jeg laget en. http://www.webergrill.no/Weber®-Q™-100-365.aspx Weber® Q™ 100 er lett å bruke – og tar ikke stor plass i bagasjen. Som ekstrautstyr kan du få et konverteringssett til gassflasker på 5 eller 11 kg Quote Kokekyndig maskinist kjent på kysten. Link to post Share on other sites More sharing options...
Coast Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 COBB og runde kokosbriketter som passer rett i kullholderen. Kjøper disse på COOP. Disse brikettene blir varme på 2 minutter og grillen er ren når de fjernes. Bruker Cobbe'en ombord eller på land alt ettersom. Kald på utsiden og griller godt. Quote Vestlandskutter Fairline Nidelv Marex Hansvik Manzanita Bever Oceanis 323 Zodiac, BB11, First 40.7 NB 8700 Link to post Share on other sites More sharing options...
Figaro Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Frem til nå har jeg brukt en rustfri tønnegrill, og den har da fungert greit den også... Den er "rustfri" første sesongen-----Cobben derimot er i syrefast? materiale og holder år etter år. Jeg har hatt min i tre år, og den er som ny utvendig. Den er også sikker å bruke ombord da den står meget stødig, og er kald utvendig. Quote Not like everybody else----owner of metal boat and plastic car (Think) + MGB 68 mod. Link to post Share on other sites More sharing options...
index Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Første sesongen? Første fyringen mener du vel... Jeg har syrevasket min et par ganger, for at den skal se litt finere ut. Jeg har også en helt ny stående i kjelleren, men da jeg kom over en Cobb på tilbud til 400 kroner nå i vinter så kjøpte jeg like godt en slik. Bruker du vanlige briketter eller kokosbriketter i din? Quote "First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi Link to post Share on other sites More sharing options...
jonemm Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 COBB funker som bare det, både i båten, på sveberget og hjemme! Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Figaro Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 (edited) Index, jeg har hittil brukt vanlige briketter, men flere enn hva som er anbefalt for å få skikkelig varme. Men kokosbriketter skal være bedre, så denne sesongen blir det nok bare "klin kokos" Cobb til kr. 400? Røverkjøp! Edited April 1, 2010 by Figaro (see edit history) Quote Not like everybody else----owner of metal boat and plastic car (Think) + MGB 68 mod. Link to post Share on other sites More sharing options...
index Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Cobb til kr. 400? Røverkjøp! Javisst! OBS Bygg hadde tydeligvis tenkt å kvitte seg med de få Cobb'ene de hadde inne, og jeg kom innom akkurat til rett tid... Quote "First they ignore you, then they ridicule you, then they fight you, then you win." - Mahatma Gandhi Link to post Share on other sites More sharing options...
KARILLA Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 Har brukt bøtte grill i flere år. Kjempe fornøyd og koster sjelden over hundre lappen. Den må selvfølgelig stå på land på ikke brennbart matriale, men når en er ferdig så er det bare å duppe hele stasen i sjøen og vips så er den kald og klar til å stuves vekk. Kapasitet både til baktpotet og grilling av store kjøttstykker. Og den deilige røksmaken fra kullet får du på kjøpet. Det finnes også mange gode spiseplasser med sjønærhet i vårt langstrakteland, ingenting er som å få alt ferdig med god vin til. I mitt når område kan jeg anbefale Lindås Brygge, Cornelius på skjæret, Skjærjehamn og for å ikke glemme restauranten på Mo i Modalen. Et lite utvalg bare, det er bare å ta sjansen. Gleder meg til en kulinarisk båt sesong. Quote Jeg er litt rar.Men det gjør ingenting.Fordi jeg er lykkelig! Link to post Share on other sites More sharing options...
:båt1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 jeg er kokk selv å lager maten selv når jeg er på tur til grilling bruker jeg enten en bærebar gassgrill av ukjente merke eller en sånn type statoilgrill med rist i både lokk og bunn. å etter min mening er det ingen ting som slår kull Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
KARILLA Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 jeg er kokk selv å lager maten selv når jeg er på turtil grilling bruker jeg enten en bærebar gassgrill av ukjente merke eller en sånn type statoilgrill med rist i både lokk og bunn. å etter min mening er det ingen ting som slår kull I vår familie er det en liten genetisk "defekt" som tilsier at det er kokker i alle slektsledd. Alle disse kokkene gamle som unge setter det jeg erfarer, stor pris på å få maten ferdig servert som avveksling fra å henge over grytene hele året. Og inspirasjon i utøvelsen av eget yrka får en på kjøpet. Men som med det meste i verden så er det variasjon som skaper trivsel. Quote Jeg er litt rar.Men det gjør ingenting.Fordi jeg er lykkelig! Link to post Share on other sites More sharing options...
:båt1 Posted April 1, 2010 Share Posted April 1, 2010 er vel litt enig med deg ja god påske :easter: Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can write a topic or comment now, it will be posted after you have registered. If you have an account, sign in now to post with your account.