Jump to content

Ny båt, Integrity 346 Trawler - Hjem fra Nederland/ Hentetråd?


sap_2000

Recommended Posts

Legger dem seg ved havnekontoret får vi de live hele kvelden i kamera nederst til høyre. Dæven så artig dette er, kona rister oppgitt på huet :lol:

Eneste miljøvennlige er å kjøre grønt, host..hark <Gjør det ordentlig eller gi faen!> -->Vinner av OT-Entusiast 2011<--

Link to post
Her er menyene fra to restauranter som ligger rett ved dere:


PROPPERIET´S A LA CARTE KORT.


FORRETTER:


Hjemmelavet graved laks anrettet med ris, syltet ingefær og agurk hertil sprøde sesam brød.Kr. 88.


Hjemmelavet spinatpandekage serveret med marineret babysalat tilsat sprøde grøntsager samt tynde skiver letrøget oksetyndsteg.Kr. 98.


Krydret tomatsuppe med rødfisk spring løg, gulerødder og kartofler serveret med hvidløg brød.Kr. 79.



HOVEDRETTER: FISK.


Ristet filet af sandart serveret med baconbarderet porre i sauce mornay hertil vilde ris, sukkerærter og østershatte.Kr. 199.


Marineret hellefisk lagt på bund af soltørret tomatsalsa, sprøde grøntsager og babysalat hertil serveres der hvide persille kartofler samt lime frugt.Kr. 208.


Propperiet´s ”velkendte havbras” Hel dampet fisk anrettet med stegte ris og grøntsager i balsamico, porrestammer og hvide persille kartofler.Kr. 195.


HOVEDRETTER: KØD.


For rigtige kød elsker:

Stor rosa grillet steak af amerikansk okse bov, 300 gram, toppet med grov sennep og et “strejf” af hvidløg, hertil “propperiet´s salat” med bl.a. artiskokker, tomater og serranoskinke samt bagt kartoffel med kryddersmør.Kr. 218.


De to næste kødretter er tilberedt i vor langtidsstegeovn. Vælg mellem den klassiske kalveculotte eller den saftige unghane. Garnituren vil være stegte kartofler, bacon barderet porre, grøntsags souffle samt basilikum sauce.Kr. 189.


DESSERT.


Camembert frit serveret med abrikos marmelade, løg og groft brød.Kr. 79.


Lun nøddekage med vaniljeis, frugtsalat og råcreme.Kr. 75.


Traditionel is dessert med frugt, flødeskum og chokolade sauce.Kr. 47.


Åbningstider:


Tirsdag til fredag:

Fra klokken 17.00 til 23.00

(Køkkenet lukker 21.30)



Restaurant Colosseum:


colosseum.jpg
Link to post

På Sønderborg Veje & Trafik sine nettsider er følgende beskjed lagt ut:

Ved trafikfarlige eller uopsættelige situationer samt fejl på signalanlæg kan Centralvagten kontaktes på tlf.: 74 63 00 70

 

Hvis vi legger godviljen til kunne vi kanskje kontaktet centralvagten for å få fikset det forbaska web-kamera :giggle:

Link to post

Da er vi fortøyd trygt i Sønderborg. Blåser godt her.

Havnesjefen som også var bruåpneren var verdens hyggeligste kar. Jeg fikk tak i han på VHF og kansellerte bruåpningen. Null problem sa han med et smil :) han kom bort og vi har pratet i 20 min :)

 

Det er deilig og være norsk i Danmark, det er helt sikkert!

 

Mulig vi må forhale oss noen meter om skal ha strøm og her får vannet mitt.

Har ikke lest de siste postene siden sist gang, så kommer tilbake etterpå.

 

Vi er mildt sagt overveldet over all hjelp og alt engasjement :) Vi har ikke virkelig ikke ord som dekker.....

 

bilde

 

 

SAP - from my iPad using Tapatalk

Mvh. SAP

Link to post

Ja det såg då vitterlegen ut som to fornøgde karar, ikkje rart det med slik ein fin båt. :yesnod:

 

Veldig hyggelege desse danskane, alltid eit lurigt ordspill på dei. Fint i Sønderborg, mykje god mat.

 

Har ein god sjekkereplikk for menn i vår alder og oppover: "menn kan også vise følelsar, ......dei kan for eksempel føle.....sult"

:seeya:

Westcruiser 37, Mørebas 7200 med BMW D530-VP290DP, Skibsplast 19 Family-ship med VP AQ151-290SP Totalmedlem RS

Diagnose: Erklært kronisk båtintressert.

Link to post

Du må være innlogget for å kunne svare.

Logg inn med eksisterende, eller opprett ny, konto.

Opprett ny konto

Gratis og helt uforpliktende

Klikk her for å opprette konto.

Logg inn

Logg inn dersom du har konto

Logg inn


×
×
  • Create New...